Siverek’te Geleneksel Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Siverek Belediyesince düzenlenen 1'inci geleneksel halı saha turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi.

Siverek’te Geleneksel Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

6 grupta 24 takımın ter döktüğü turnuvada gruplardaki 1 ve 2'inci takımlar bir üst tura yükseldi. Karşılaşmalar sonunda ise Bağlar Spor ve Mehla Jer takımları finale kaldı. 

Özel bir halı sahada düzenlenen turnuvanın final maçında Mehla Jer takımını 4-0 yenen Bağlar Spor şampiyonluğa uzandı. Düzenlenen kupa törenine katılan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, turnuvada finale kalan takımları tebrik etti. 

Turnuva şampiyonu Bağlar Sporlu futbolculara madalya ve kupasını veren Başkan Yılmaz, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek şunları söyledi: "Bu akşam gençlerimizi izlemekten büyük bir keyif aldım, mutlu oldum. Her iki takımda centilmence bir performans sergiledi, daha önceki maçlarında fair play çerçevesinde geçtiği bilgisini aldım. Başta turnuvayı organize eden ve emeği geçen bütün arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Tabi burada teşekkürün en büyüğünü turnuvada ter döken futbolcu kardeşlerim hak ediyor."

 

Turnuvalarda gençlerin hünerlerini sergileme imkânı bulduklarını belirten Yılmaz, "Biz her zaman Siverek'e yakışır, yaraşır, Siverek gençliğinin neler yapabileceğini gösteren bir performans sergiledi her iki takımımız. Futbol aynı zamanda bir oyundur, dostluktur, kardeşliktir, daha fazla kenetlenebilmektir, bir araya gelebilmektir. Ben bu vesileyle finale gelen ve katılım gösteren bütün takımlara yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 

Siverek Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını dile getiren Başkan Resul Yılmaz, "Kapımız ve gönlümüz her zaman gençlerimize açıktır, bundan sonrada bu tür turnuvalara da desteğimiz sürecek. İnşallah ileriki günlerde daha güzel birlikteliklerimiz olacak, daha neşeli ve eğlenceli ortamlarda turnuvalar düzenleyeceğiz. Bu anlamda da üzerimize ne düşerse ifa etmeye hazırız" diye konuştu. 

Düzenlenen turnuva için Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür eden takım kaptanları, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini belirtti.



29 A�ustos 2017 Sal� 09:49

http://www.urfa63haber.com/haber/siverekte-geleneksel-hali-saha-turnuvasi-sona-erdi-7705.html