Bakan Fakıbaba Tarım İşçilerinin Sorunlarını Dinledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı A. Eşref Fakıbaba beraberinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Ankara Polatlı ilçesinde çalışan Mevsimlik Tarım İşçilerini Çadırlarında Ziyaret etti.

Bakan Fakıbaba Tarım İşçilerinin Sorunlarını Dinledi.

Göreve geldiği günden itibaren bütün çalışmalarını sahada sürdüren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba bugün Ankara’da Çalışan Tarım İşçilerinin sorunlarını dinlemek için beraberinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri M. Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Ankara Valisi Ercan Topaç ile Polatlı Kaymakamlığında yapılan toplantının ardından Ankara’nın Polatlı İlçesine bağlı Sarıoba Mahallesinde bulunan Tarım işçilerini ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinlediler.

Bakan Fakıbaba Tarım İşçilerinin konakladıkları yerde Tarım İşçileri tarafında çok sıcak karşılandı Bakan Fakıbaba sıcak ekmek yapan bayanların yanına giderek kolay gelsin dileklerinde bulundu. Ekmek yapan bayanların ikram ettikleri lavaş ekmeği geri çevirmeyerek beraberindeki heyetle paylaşarak yedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba beraberinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri M. Ali Cevheri, Mahmut Kaçar ile Ankara Valisi Ercan Topaç Ankara’da Çalışan Tarım İşçilerinin yanlarına gidip çadırda oturarak Tarım işçileri tarafında kurulan sofraya beraberinde gelen heyetle birlikte oturarak ikramlarını paylaştı.



6 A�ustos 2017 Pazar 15:57

http://www.urfa63haber.com/haber/bakan-fakibaba-tarim-iscilerinin-sorunlarini-dinledi-7524.html