Vali Erin’in İlk Ziyaretti Akçakale’ye

Yeni çıkarılan Valiler kararnamesi ile Adıyaman Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine ataması yapılan vali Abdullah Erin ilk ziyaretti Akçakale İlçesine yaptı.

Vali Erin’in İlk Ziyaretti Akçakale’ye

Yeni çıkarılan Valiler kararnamesi ile Adıyaman Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine ataması yapılan Abdullah Erin, göreve başlaması ile ayağınız tozu ile sınır ilçeleri olan Akçakale ve Harran ilçelerine ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde Akçakale’ye giden Vali Erin'i Akçakale Kaymakam Vekili Temel Ayca, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, ilçe Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanı karşıladı.

Karşılama sonunda Akçakale Belediyesine giderek burada bir süre Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile ilçe sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan Açıklamasında “Şanlıurfa'mıza yeni atanan Sayın Valimiz Abdullah Erin Şanlıurfa ya gelir gelmez ilk ziyaretini Akçakale'mize yaptı. Kendilerine kentimize hoş geldiniz diyor beraber ilçemize güzel hizmetler yapmayı temenni ediyorum. “ dedi.

Vali Erin, kaymakamlık ve Hudut Karakolunu ziyareti ile Sınırdaki son gelişmeler ve alınan önlemler ile ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 



5 Temmuz 2017 �ar�amba 12:59

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-erinin-ilk-ziyaretti-akcakaleye-7212.html