Jandarma Motosiklet Hırsızlarına Göz Açtırmadı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şehrin 52 Noktasında yapılan kontroller sonucunda çalıntı ve hacizli 15 Motosiklet yakalandı.

Jandarma Motosiklet Hırsızlarına Göz Açtırmadı.

Emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyaların tespiti, uyuşturucu dâhil her türlü kaçakçılığa mani olunması, genel sağlık ve ahlakın korunması maksadıyla Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Müşterek Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması” yapılmıştır.

Gerçekleştirilen uygulama sonucunda ili genelinde 52 noktada motosiklet ve şahıs araması yapılmıştır. Uygulama esnasında; İl/İlçe, Köy ve mahalle giriş çıkışlarıyla belirlenen kritik noktalarda yol kontrol Uygulamalar esnasında, 13 Bin 649 şahıs ve 893 motosikletin, kimlik ve plaka sorgulamaları yapılmış. Yapılan kontrolü sonucunda;

 

 

73 çeşitli suçlardan aranan şahıs yakalanmış yakalanan şahıslardan 66’sı hakkında adli ve idari işlem yapılmış 7 kişi ise gözaltına alınırken 81 Motosiklet hakkında işlem yapıldı. İşlem yapılan Motosikletlerden 15 adet çalıntı ve hacizli motosiklet yakalanmış, 24 adet tescilsiz motosiklete işlem yapılmış,42 adet motosiklet trafikten men edilmiştir. Gerçekleştirilen operasyon kapsamında 1 adet 9 mm tabanca ve fişeği ile 340 paket muhtelif marka kaçak sigara yakalanmıştır.

        



2 Temmuz 2017 Pazar 12:44

http://www.urfa63haber.com/haber/jandarma-motosiklet-hirsizlarina-goz-actirmadi-7178.html