DEMİRKOL: HEDEFİMİZİ TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mersin’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası müsabakalarında 10’u altın olmak üzere toplam 21 madalya kazanan Haliliye Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı sporcularını makamında kabul etti. Başkan Demirkol, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

DEMİRKOL: HEDEFİMİZİ TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Haliliye Belediye Spor Kick Boks takımı; 27- 28 Kasım 2015 tarihleri arasında 34 ilden bin sporcumun katılım gösterdiği Cumhuriyet Kupası müsabakalarına büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 26 sporcuyla katıldı.  Şampiyonada büyük başarı elde eden Haliliyeli sporcular; 10 altın, 7gümüş ve 4 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Haliliye Belediye Spor Kick Bok takımı, kulüpler arasında ise takım halinde şampiyonluk elde etti.

Şampiyon sporcuları makamında kabul eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sporcuları tek tek kutladı. Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Demirkol, Haliliye Belediye Spor Kulübü olarak hedeflerinin Türkiye ve Dünya şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve vereceklerini hatırlatan Başkan Fevzi Demirkol, şunları kaydetti:

“27- 28 Kasım tarihlerinde Mersin ilimizde yapılan Cumhuriyet Kupası adıyla Türkiye’nin tüm illerinden sporcuların katıldığı kick boks şampiyonasında Haliliye Belediye Spor takımı 26 sporcu ile katılmıştır. 10 altın, 7 gümüş ve 4 bronz madalya ile 26 sporcumuzun 21’i madalyayla dönmüştür.  İnşallah bir dahaki Türkiye müsabakasında 26 katılımdan 26 madalya ve inşallah 26 altın madalya bekliyoruz.  Murat Akaltun hocamıza ayrıca Spor İşleri Müdürümüz Sayın Şavak Baysan’a tüm Haliliye halkı adına tüm sporcularımızın adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu sporcularımız ilerde Avrupa şampiyonu olacaklardır. İnşallah ileride dünya şampiyonu olacaklardır. Türk Bayrağı’nı her zaman için göndere çekmeye niyetliler azimliler ve ben gözlerinde o heyecanı görüyorum.

Kick Boks antrenörü Murat Akaltun ise, “Öncelikle Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ediyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğu için. Tabi Fevzi Başkanımızın destekleri ile kurmuş olduğumuz kick boks takımız Mersin’de yapılan 34 ilin bin sporcu ile iştirak ettiği Cumhuriyet Kupası’nda Haliliye Belediye Spor takımız çok başarılı bir şekilde performans ortaya koymuş 21 madalya alarak takım halinde de şampiyon olmuştur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Haliliye Belediye Spor Kick Boks takımı sporcularından Kick Boks Dünya 5’incisi Yıldırım Oğuz, Başkan Fevzi Demirkol’a Milli Takım forması ve kick boks eldiveni hediye etti.

Kick boks eldivenini takan Başkan Fevzi Demirkol, sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



3 Aral�k 2015 Per�embe 14:44

http://www.urfa63haber.com/haber/demirkol-hedefimizi-turkiye-ve-dunya-sampiyonlugu-715.html