PEYZAJ FUARI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İstanbul'da bu yıl 7'incisi düzenlenen Flower Show Türkiye Süs Bitkileri Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarına katıldı.

PEYZAJ FUARI

Şanlıurfa'yı yeşillendirme adına önemli çalışmalara imza atan Başkan Nihat Çiftçi, İstanbul ziyaretleri esnasında katıldığı 'Flower Show' fuarında Şanlıurfa'da yapılabilecek yeşillendirme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Hollanda, İtalya, Almanya, Fransa ve Polanya'nın da aralında bulunduğu 25 farklı ülkeden sektör temsilcilerinin katıldığı fuarda, süs bitkileri, yeşillendirme ve peyzaj bitkileri sergilenirken 50 farklı ülkeden 12 bin ziyaretçi katıldı.

 

İstanbul ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş tarafından düzenlenen dünyaca ünlü Meilland Gülleri tanıtım programına da katılan Başkan Nihat Çiftçi'ye Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz da eşlik etti.

 

Programda Kent peyzajına uygun olarak Türkiye'de üretilen, kolay yayılan, bol çiçek açan, yılın 8 ayı çiçekli kalabilen, kuraklığa, egzoz gazına, toza ve -35 0C ile +50 0C sıcaklığa dayanabilen ve Şanlıurfa'da kullanılan Meilland Güllerinin tanıtımı yapıldı.



30 Kas�m 2015 Pazartesi 16:51

http://www.urfa63haber.com/haber/peyzaj-fuari-685.html