HALK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, başlatmış olduğu Halk Buluşmalarını Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet eden kadınlarla gerçekleştirdi.

HALK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki diyalogu arttırarak , talepleri yerinde almak amacıyla halk toplantıları başlatan ve geçtiğimiz hafta ilkini Eyyübiye'ye bağlı Batıkent(TOKİ) Mahallesinde gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, sürdürdüğü halk günü toplantılarını Haliliye İlçesinde yer alan Ahmet Yesevi Konferans salonunda gerçekleştirdi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ahmet Yesevi Konferans Salonunda Eşi Sema Çiftçi'yle birlikte kadınlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, burada kadınların sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

Halk Buluşmalarının önemine dikkat çeken Başkan Çiftçi "Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşımımız aile bütünlüğünü sağlayan, ailenin gelişmesinde öncü olan kadınlarımıza pozitif bir ayrımcılık yapmak, onlarla bir araya gelmek, meslek kazandırma ve istihdam etme anlamında yeni projelerde yer almasını sağlamak, sorunlarını dinleyerek çözümler üretmektir. Ahmet Yesevi mahallesi yeni yapılaşma alanı oldukça fazla olan bir mahallemiz. Göreve gelmemizin hemen ardından kent genelinde olduğu gibi bu mahalle de çalışmalarımız hızlı bir şekilde başladı. Yol yapım çalışmalarının yanı sıra yapımına başladığımız Ahmet Yesevi Parkı da gerek mahallemiz gerekse kentimizi açısından oldukça önemli" dedi.

 

Başkan Çiftçi, konuşmasının ardından mahallede ikamet eden kadınları tek tek dinleyerek not aldı. Çiftçi, Kadınların taleplerinin çözümü için gerekli çalışmaların ve takibin yapılacağını söyledi.

 

Öte yandan Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezini ziyaret ederek, merkezdeki kurslardan faydalanan çocuklarla bir süre sohbet etti.

 



24 Kas�m 2015 Sal� 14:48

http://www.urfa63haber.com/haber/halk-bulusmalari-devam-ediyor-652.html