UYUŞTURUCUYA KARŞI DUYARLI OLALIM

Günümüzün en önemli olaylarından biri olan Uyuşturucuya olan düşkünlük ve bununla mücadele ve Uyuşturucunun zararları ile bağımlıyı ölüme götüren en büyük riski, gün geçtikçe artan dozlarda uyuşturucu isteği uyandırıp, en sonunda öldürücü doz (halk arasında bilinen adıyla “altın vuruş”) almaya kadar götürmesidir.

UYUŞTURUCUYA KARŞI DUYARLI OLALIM

Alkol bağımlıları, zamanlarının büyük bir kısmını alkolle geçirirler. Alkol almadıklarında yoksunluk belirtileri gösterirler (sıkıntı, titreme, huzursuzluk, sinirlilik vb,). Sık sık alkol alma isteği, önüne geçilmez bir alkol alma isteğine dönüşür. Alkolün kendilerini etkilemediğini belirterek giderek alkol dozunu artırırlar. Aile içerisinde ve iş hayatında sorunlar yaşamaya başlarlar.

 

uzun süreli alkol kullanımının hem tıbbı hem de sosyal sonuçlarını yaşamanın yanı sıra içme davranışını kontrol etme de yetersizlik ve alkolün fiziksel ve psikolojik bağımlılığını da yaşarlar. Bu konu hakkında köşe yazarımız ve hukukun temsilcisi olan Av. Halil Öncel kaleme almış yazının ciddi bir şekilde dikkat alınması ve gerekli tedbirlerin yetkililer tarafından bir an önce alınması yazarımızın yazısını okumak için lütfen http://www.urfa63haber.com/yazar/sanliurfanin-uyusturucu-illeti-ile-imtihani--682.html tıklayınız.



23 Kas�m 2015 Pazartesi 15:15

http://www.urfa63haber.com/haber/uyusturucuya-karsi-duyarli-olalim-649.html