SRC SINAVLARI ŞANLIURFA‘DA YAPILSIN

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karakeçili’yi Makamında ağırladı.

SRC SINAVLARI ŞANLIURFA‘DA YAPILSIN

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karageçili, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş’i makamında ziyaret ederek Şoför Esnafının SRC (1-2-3-4-5) Mesleki Yeterlilik Belgesi sınav merkezleri arasına Şanlıurfa’nın da katılması ile ilgili gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Ziyarette konuşan Meclis Başkanı İletmiş, SRC Yeterlilik Belgesi Sınavı’nın Şanlıurfa’da da yapılması için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

İLETMİŞ KONUYLA İLGİLİ ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI

“Bilindiği üzere Şoför Esnafımızın SRC (1-2-3-4-5) Mesleki Yeterlilik Belgelerini alabilmeleri için öncelikle sınava girmeleri ve bu sınavda başarılı olmaları gerekiyor. Adana, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Sivas, Samsun ve Trabzon illerinde yapılan Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı için şoför esnaflarımız çevre iller olan Gaziantep ve Diyarbakır’a gidip sınava girmek zorunda kalmaktadırlar. Bu mağduriyetin giderilmesi adına SRC Mesleki Yeterlilik Sınavlarının İlimizde de yapılması için Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karageçili ile gerçekleştirdiğimiz istişarenin ardından gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.



19 Kas�m 2015 Per�embe 15:08

http://www.urfa63haber.com/haber/src-sinavlari-sanliurfada-yapilsin-633.html