Kaymakam Sinanoğlu’dan Nevruz Mesajı

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoglu 21 Mart Dünya Nevruz Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Sinanoğlu’dan Nevruz Mesajı

Sinanoğlu “ Yüzyıllardan bu yana büyük bir coşku ile kutlanan ve baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramının bölgeye, insanlığa huzur barış ve mutluluk getirmesi temennisi vurgusunu yaparak Nevruz Bayramının önemini vurguladı. 

Kaymakam Ferhat Sinanoğlu yayımladığı mesajı şöyle; Orta Asya'dan Balkanlara kadar uzanan geniş bir coğrafyada binlerce yıldır büyük bir coşkuyla kutlanan Nevruz; bolluğun, bereketin ve bahar mevsiminin gelişinin müjdecisidir. Hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda, asırlar boyunca farklı inançlara, dillere, etnik köken ve kültürlere sahip insanlar bir arada, huzur içinde yaşamıştır. Bilindiği üzere kardeşliğimizin sembollerinden biri olan Nevruz; arınmayı, yenilenmeyi, olumsuzluklardan kurtulmayı da ifade eden yeni bir günü müjdelemektedir 

Bu nedenle ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde bu anlamlı günü, el ele, gönül, gönüle vererek milli seferberlik ruhuyla birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılmalıyız. Bizim kültürümüzde önemli bir yeri olan ve baharın gelişini simgeleyen 21 Mart Nevruz Bayramı kültür coğrafyamıza hayırlar getirsin. Bu mutlu günümüzde  tüm halkımızın Nevruz Bayramı'nı kutluyor saygılarımı sunuyorum" dedi.



21 Mart 2017 Sal� 17:04

http://www.urfa63haber.com/haber/kaymakam-sinanogludan-nevruz-mesaji-5947.html