Oto Galericilerin Eski Yeri Ne Olacak

Şanlıurfa Büyükşehir tarafından şehir merkezinin dışında Gaziantep, Akçakale çevre yolunun üst kısmında inşaatı devam eden ve bitme aşamasına gelen Oto galericiler sitesine şehir merkezinde bulunan Esnaf yeni yerine taşınacak.

Oto Galericilerin Eski Yeri Ne Olacak

Şanlıurfa Büyükşehir tarafından yapımı bitme aşamasına gelen yeni Oto Galericiler sitesine Şehir merkezinde bulunan Oto Galerici esnafların taşınacak olmasından dolayı eski Oto Galericiler sitesi boşanacak olmasından dolayı ŞASEMKOM Başkanlığı'na yeniden seçilen Faruk Akbaş’tan bir açıklama geldi.

Akbaş Açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Malumunuzdur, kısa bir süre zarfında Alım satım esnafımız, yeni yerlerine taşınacaktır. Yine biliyorsunuz ki, bu yerin büyük kısmı vakıfların malıdır. Mademki vakıflarda milletin malıdır ve yine o bölgede kamu binalarıyla çevrelenmiştir, o zaman o alana çok dikkat edilmeli, şehrimize nefes aldıracak büyük bir sosyal donatı ve park ile değerlendirilmelidir. Sonradan geç kalmamak için, Alanla ilgili şimdiden her kesimden görüş alınmalıdır.” Dedi.



7 �ubat 2017 Sal� 16:08

http://www.urfa63haber.com/haber/oto-galericilerin-eski-yeri-ne-olacak-5416.html