Karacadağ Çok Amaçlı Hizmet Evi Tamamlandı

Siverek Belediyesince ‘Her Mahalleye Çok amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında Karacadağ (Kaynak) kırsal mahallesinde başlatılan çalışmalar tamamlandı.

Karacadağ Çok Amaçlı Hizmet Evi Tamamlandı

Daha önce kırsal mahallelerde atıl durumda bulunan okulları yeniden değerlendiren Siverek Belediyesi, ‘Her Mahalleye Çok Amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında binaları yeniden dizayn ederek, mahalle sakinlerinin hizmetine sunmaya devam ediyor. 

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, daha önce güvenlik güçlerince kullanılan ve daha sonra atıl durumda kalan binada çalışma başlattı. Karacadağ Çok Amaçlı Hizmet Evi olarak tasarlanan binada yapım çalışmaları tamamlayan ekipler, iç kısımda kullanılacak malzemeleri temin ederek yerleştirdi. 

Atıl durumda olan yapıların yeniden değerlendirilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Karacadağ yani diğer ismiyle Kaynak mahallesi en büyük mahallelerimizden biri ve böyle bir hizmete ihtiyaç vardı. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda çalışmaya başladık ve yapıyı tamamladık. Kısa süre sonra açılışını tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız” dedi.

 

Mahalle muhtarı Zeki Kenru Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ederek, “Çok amaçlı hizmet evini taziyelerimizde, düğünlerimizde ve sünnet gibi toplu organizasyonlarımızda kullanacağız. Emeği geçen yetkililere teşekkür ederim” diye konuştu.



7 �ubat 2017 Sal� 11:39

http://www.urfa63haber.com/haber/karacadag-cok-amacli-hizmet-evi-tamamlandi-5411.html