TÜMSİAD Toplantısında Şanlıurfa Rüzgarı Esti

Antalya'da düzenlenen ve yaklaşık 600 işadamının katıldığı TÜMSİAD 9. İstişare toplantısında Cazibe Merkezi ve 6. Bölge destekleri konulu sunumlar yapıldı, Şanlıurfa'nın yatırım avantajları anlatıldı.

TÜMSİAD Toplantısında Şanlıurfa Rüzgarı Esti

TÜMSİAD 9. Genel İstişare Kurulu Toplantısı Antalya'da gerçekleştirildi. Türkiye ve Dünyanın değişik bölgelerinde faaliyet gösteren tüm TÜMSİAD Şubelerinin yönetim kurulları ile birlikte katıldığı toplantıda 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirildi ve 2017 hedefleri anlatıldı. İl Başkanları ve komisyonlar düzeyinde yapılan toplantılarda Genel Merkez, Avrupa ve İl Şubeleri koordinasyonu ile ilgili görüş alış verişlerinde bulunuldu.

Toplantıyı değerlendiren TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, 4 günlük toplantının oldukça verimli geçtiğini ve 2017 yılının etkinlik anlamında TÜMSİAD'ın altın yıllarından birisi olacağını söyledi. TÜMSİAD olarak şubeler arası koordinasyona ve istişareye büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Sade, "Şanlıurfa olarak, çok önemli bir toplantıya yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Başkanlar, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterler düzeyinde yapılan toplantılara iştirak ettik. 'Yeni Türkiye, Yeni TÜMSİAD' vizyonuyla ilgili tüm istişarelerimizi yaptık. Gece yarılarına kadar çalışma toplantılarımız devam etti. Çok verimli çalışmalar gerçekleştirdik.

Özellikle Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından tüm katılımcılarımıza yönelik 6. Bölge teşvikleri ve Başbakanımızın açıkladığı Cazibe Merkezi Programı sunumları gerçekleştirildi. Şanlıurfa'nın yatırım avantajları ile ilgili ajans tarafından hazırlanan tanıtım filmi gösterildi. Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa YDO Koordinatörü Yunus Çolak tarafından katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Sunum sonrasından itibaren cazibe merkezi programıyla ilgili teklifler almaya başladık. Şu anda bir çok üyemiz Şanlıurfa'da ve bölgemizde yatırım yapmak için girişimler başlatıyor. Gerek ilimizin tanıtımı gerekse yatırım cazibesi konusunda önemli ve verimli çalışmalar yürüttük. Kısaca TÜMSİAD GİK Toplantısında Şanlıurfa Rüzgarı estirdik diyebiliriz" şeklinde konuştu.



30 Ocak 2017 Pazartesi 15:57

http://www.urfa63haber.com/haber/tumsiad-toplantisinda-sanliurfa-ruzgari-esti-5341.html