Şanlıurfa MÜSİAD Yeni Başkanını seçti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi'nin 19. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi.

Şanlıurfa MÜSİAD Yeni Başkanını seçti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi'nin 19. Olağan Genel Kuruluna Şanlıurfa Valisi Göngür Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri , STK başkanları ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Şanlıurfa’da bir otelde gerçekleştirilen 19.Olağan Genel Kurulunda konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, tüzük gereği göreve gelen başkanın başkanlık süresinin 2 dönem ile sınırlama getirdiklerini söyledi.

konuşmaların ardından bütçe ve faaliyet raporlarının okunması ile tek liste halinde gerçekleştirilen  seçimde Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi'nin yeni şube başkan iş adamı Mahmut Barut seçildi.

Seçim sonunda bir konuşma yapan Barut Konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Allahım’ım bu camiayı Sırat-ı Müstakimden ayırma Allah’ım bizleri toprakları şehit kanları ile sulanmış bu aziz vatana, bu al bayrağa ve bu ümmete kalbi hizmet aşkıyla yananlardan eyle. Allah’ım sen Peygamberler diyarı olan Şanlıurfa’mıza hayırlı hizmetlerde bulunmayı bizlere nasip eyle” dedi.



18 Ocak 2017 �ar�amba 16:16

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-musiad-yeni-baskanini-secti-5225.html