Aile ve Sosyal Politikalardan Çocuklara Sinema Keyfi

Aile ve Sosyal Politikalar (ASPİM) İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda kalan çocuklarımız “ Orman çocuğu” adlı film izledi.

Aile ve Sosyal Politikalardan Çocuklara Sinema Keyfi

ASP il müdürlüğümüz ve Şanlıurfa barosu ortaklaşa etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe ASP İl Müdürlüğümüze bağlı Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklar katıldı. Çocuklara “ Orman Çocuğu” adlı film izletildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Şanlıurfa baro Başkanı Ahmet Tüysüz, Şanlıurfa barosu Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Gökhan Devrim, ASP il müdür yardımcıları ve baro üyelerinin katıldığı etkinlik sinema gösteriminin ardından çocuklara oyuncak dağıtarak son buldu.  

Etkinlik sonrası açıklama yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici ,“Çocuklarımızın kurum dışında sosyal etkinliğe katılım sağlaması psiko- sosyal gelişimleri açısından da olumlu katkı sağlayacağından etkinliğin yapılmasında yarar olacağını düşünerek böyle bir etkinlik yapma kararı aldık.  Bu etkinliğin sadece baro başkanlığı ile sınırlı kalmaması diğer kamu kurum ve kuruluşlarında bu tür etkinlikler yapması gerekir.” dedi.

Baro Başkanı Ahmet Tüysüz ise, çocuklara daha yaşanabilir bir çevre bırakmak için herkesin elinden gelen özveri ve çaba ile çalışması gerektiğini söyledi.

Tüysüz,” Çocuklarımızın sosyal yaşanabilir alanlarını attırmamız gerekmektedir. Çocuklarımız için daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak hepimizin görevidir. Bu yaşanabilir çevreyi oluşturmak için elimizden gelen tüm özveri ve çabaları göstermek zorundayız. Bu şehir hepimizin, bu çocuklar hepimizin, çocuklarımızın geleceği hepimizin geleceğidir. Onların geleceği için fazlasıyla çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.



13 Ocak 2017 Cuma 12:32

http://www.urfa63haber.com/haber/aile-ve-sosyal-politikalardan-cocuklara-sinema-keyfi-5174.html