Hedef Daha Yeşil Bir Eyyubiye

Eyyubiye ilçesinde bulunan tüm parkları ve mevcut parklara yenilerini eklemek için protokol imzaladı.

Hedef Daha Yeşil Bir Eyyubiye

Eyyubiye belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Eyyubiye ilçesinde bulunan park ve yeşil alanların ağaçlandırılması için Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver arasında daha yeşil bir Eyyubiye oluşturmak için protokol imzalandı.

Eyyubiye belediye Başkanı Mehmet Ekinci Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver’i makamında ziyaret ederek mevcut görevine asaleten atandığından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Yeşil Eyyubiye değil yeşiller içinde bir Eyyubiye oluşturmak için protokol imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında ilçe sınırları içinde bulunan Park ve Yeşil alanların ağaçlandırılması, Mezarlık ,Okul Bahçeleri ile Kırsal mahallelerin yol boyu Ağaçlandırma çalışmalarını birlikte yürütülecek

Protokol imza töreni sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa  Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver , “Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile Eyyubiye Belediye Başkanlığı  arasında  uygun  yerlerin Park ve Yeşil alanların ağaçlandırılması  için protokolümüzü imzalamış bulunuyoruz. Bu protokol Şanlıurfa ili ormanlık  alanlarının  artırılmasına da katkıda bulunmuş olacağız,  yapılan protokolümüz   Eyyubiye Belediye Başkanlığı  için hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’de konuşmasında   “Eyyubiye Belediyesinin sınırları dahilinde   Park ve Yeşil alanların ağaçlandırılmasına yönelik  Orman Bölge Müdürlüğü ile Şanlıurfa Cezaevi infaz kurumumuz  arasında protokol imzaladık.  Eyyubiye ilçesinin  yeşile  bürünmesinden son derece  memnunuz. Orman Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ederiz, ağaçlandırıldıktan  sonra biz de bakımları için gayret göstereceğiz. İmzaladığımız bu protokolümüz Eyyubiye İlçesine  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 



10 Ocak 2017 Sal� 12:30

http://www.urfa63haber.com/haber/hedef-daha-yesil-bir-eyyubiye-5134.html