Büyükşehir Yolları Daha Da Güvenli Hale Getiriyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatmak amacıyla yeni bulvar açma çalışmalarını sürdürürken, açılan yollarda bariyerleri yaptırarak trafiğin güvenli akışını sağlıyor.

Büyükşehir Yolları Daha Da Güvenli Hale Getiriyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri yaptığı çalışmalarla ulaşımı daha da güvenli hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yollarda tehlike arz eden noktalara oto korkuluklarla (çelik bariyer) donatıyor. Sürücülerin tehlike anında hakimiyetini kaybetmesi sonucunda can kaybının yaşanmaması için asfaltlanan yol kenarlarını demir bariyerlerle kapatıyor. Çelik gövdeden oluşan dış etkenlere karşı dayanıklı olan çelik bariyerler; Tehlike arz eden yollarda oluşacak herhangi bir tehlikenin dışarı savrulmasını engelleyip, can kaybını ve maddi hasarı en aza indirmek için uygulanmaktadır. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışması tamamlanan Karaköprü'de ikinci 35 metre de bariyer çalışması uygulaması 600 metre bariyer yapılarak tamamlandı. Karaköprü ilçesinde yapımı tamamlanan asfalt yollarda, kot farkı bulunan ve tehlikeli virajlar içeren yollarda bariyer çalışmaları sürüyor.

 

Şanlıurfa genelinde yapımı tamamlanan yollarda tehlike arz eden yerlerin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince tespiti yapıldığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, trafik kazalarını en aza indirmek için demir bariyer çalışmaların devam edeceğini belirtti. 



4 Ocak 2017 �ar�amba 10:47

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-yollari-daha-da-guvenli-hale-getiriyor-5074.html