ASKON’dan Halep’e Yardım

Şanlıurfa ASKON Tarafında Halep’te yaşanan insanlık dışı olaylardan dolayı zor günler geçiren Haleplilere bir nebzede katkı saklamak için Halep ’li kardeşlerimize sahip çıkalı adı altında yardım kampanyası başlattı.

ASKON’dan Halep’e Yardım

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Şanlıurfa Şubesi çatısı altında faaliyet gösteren ASKON kadın kolları, Genç Askon tarafında Halep’ten zor şartlar altında tahliye olan Haleplilere yaşanan zor kış şartlarında bir nebzede yardım sağlamak dertlerine ortak olmak üzere Şanlıurfa’da yardım kampanyası başlattı

Zor Kış Şartlarında Halepli Kardeşlerimize sahip çıkalım, Yaralarını birlikte saralım adı altında yürütülen kampanyaya destek verecek olan yardım sever vatandaşların 0545 211 93 00 veya 0532 050 06 35 nolu telefonları arayarak kampanyaya destek verebilirler. 

Ayrıca yardım sever vatandaşların Gıda yardımı ve kullanılmayan temiz giyim eşyalarının yanı sıra  1 Adet Battaniye için 30 TL., 1 Adet Mont için 20 TL., Çorap+kazak+bere için ise 10 TL. yardımda bulunularak kampanyaya destek verebilirler.

 



27 Aral�k 2016 Sal� 13:18

http://www.urfa63haber.com/haber/askondan-halepe-yardim-5024.html