Fakibaba Yılın Milletvekili Seçildi

ESVED (Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği) tarafından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr Ahmet Eşref Fakibaba yılın Milletvekili seçilerek ödüle layık görüldü.

Fakibaba Yılın Milletvekili  Seçildi

ESVED Vakfı yaptığı çalışmaları neticesinde siysetten iş dünyasına, eğitimden bürokrasiye 25 dalda bir çok kişiye ödül verildi.

Milletvekili Fakibaba gerek Meclisteki çalışmaları ve gerekse Şanlıurfa'da ki çalışmalarıyla halkın takdirini topluyor. Fakibaba 2004 yılında başarılı Belediye Başkanlığı ve 2009 yılında ki  bağımsızlık mücadelesiyle Türkiye gündemine oturdu.Türiye'nin her yerinden tanınan ve sevilen bir kişiliği olan Fakibaba;  ESVED Vakfı tarafından Eshab-ı Kehf ödülüne layık görüldü. Vakıf Türkiye siyasetinde yapmış olduğu üstün başarıları nedeniyle  "yılın Milletvekili ödülüne" Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Fakibaba'yı layık gördü.

Şanlıurfa Beşyıldızlı bir Otelde düzenlenen ödül töreninde ESVED Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Ardiç yaptığı konuşmada uzun süren titiz bir çalışma sonucunda ödül almaya hak kazanan isimlerin belirlendiğini ifade etti.

Yoğun Meclis çalışmaları nedeniyle programa katılamayan Fakibaba'nın ödülünü danışmanı İbrahim Akbaş aldı. Fakibaba Bütçe görüşmeleri nedeniyle programa katılamadığı için üzüntülerini belirtti. Başta ESVED Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibine bu ödüle layık görülmesinden dokayı teşekkür etti. Bu ödülün hemşerilerine karşı olan sorumluluğunu daha da artırdığını ifade etti.



10 Aral�k 2016 Cumartesi 11:37

http://www.urfa63haber.com/haber/fakibaba-yilin-milletvekili--secildi-4868.html