Sahte Altın Dolandırıcıları Yakalandı

Şanlıurfa’da sahte altın dolandırıcıları kovalamaca sonucu yakalandı.

Sahte Altın Dolandırıcıları Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da İngiliz altını olarak bilinen sahte altınları piyasaya sürmeye çalışan Suriye uyruklu 2 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Zanlıların gözlerine kestirdikleri alıcılar ile birlikte kuyumculara gidip bir kaç tane gerçek altını gösterip güvenlerı kazandıktan sonra sahtelerini vatandaşlara sattıkları öğrenildi.
Haşimiye meydanında bulunan kuyumcular çarşısında bulunan kuyumculara Ucuz altın bahanesiyle vatandaşlara sahte altın satmaya çalışan 2 kişi, polisin takibi sonucu suç üstü  yakalandı.


Yakalanan Suriye uyruklu iki kişi üzerindeki sahte altınlarla birlikte emniyete götürüldü. Yakalanan Suriye uyruklu şahısların adları İbrahim El Hamed ve Hüseyin El Hamdan oldukları tespit edildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleşen işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan zanlılar  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlıların yanlarında alıcılarıyla birlikte kuyumculara gidip bir kaç tane gerçek altını gösterip teyit aldıktan sonra sahtelerini vatandaşlara sattıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



14 Kas�m 2016 Pazartesi 17:58

http://www.urfa63haber.com/haber/sahte-altin-dolandiricilari-yakalandi-4640.html