Ceylanpınar'da Modern semt pazarları Bitme Aşamasında

Başkan Atilla: "Hizmette Zaman Fukarası Olduk"

Ceylanpınar'da Modern semt pazarları Bitme Aşamasında

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede devam eden onlarca hizmet dolayısı ile yoğun bir performans sergilediklerini belirterek, "Bir çok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Halen bekleyen projelerimiz var. Artık yetiştiremiyoruz. Adeta hizmette zaman fukarası olduk" dedi. 

Ceylanpınar'da prestij caddeden semt pazarına, spor kompleksinden kültür evine, alt yapı çalışmalarından parklara bir çok alanda hizmetler aralıksız sürdürülüyor. "Çalışıyoruz ve gelişiyoruz" sloganıyla hareket eden Ceylanpınar Belediyesi ekipleri ilçeye en güzel hizmetleri kazandırabilmek için gece gündüz çalışıyor.

 

Özbek Semt Pazarı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Menderes Atilla, başta özbek mahallesine ve Ceylanpınar'a modern bir semt pazarı kazandırdıklarını söyledi. Çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Atilla, çok amaçlı yapılan semt pazarıyla ilgili şunları söyledi: "Özbek mahallemizde modern bir semt pazarı yapıyoruz. Burada özbek vatandaşlarımız gündüzleri pazarlarını kuracak, ürettikleri ürünleri satacaklar, akşamları da düğün, nişan, mevlit, kutlu doğum gibi etkinliklerini yapabilecekler. Çok amaçlı tasarlanan semt pazarımız çevre düzenlemesi, lavaboları ve fiziksel yapısıyla halkımızın hizmetine sunulacak."

 

İlçede onlarca hizmetin devam ettiğini ve projelerin sıraya konularak her bir projenin tek tek hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Atilla, "İlçenin dört bir yanında hizmetlerimiz devam ediyor. O kadar çok projemiz var ki artık zaman yetmiyor. Adeta hizmette zaman fukarasına döndük. Ancak önceliğimiz ilçe merkezinde devam eden prestij cadde çalışması. Onu tamamlayınca sırasıyla diğer hizmetlerimizi de hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz" dedi.



8 Kas�m 2016 Sal� 12:24

http://www.urfa63haber.com/haber/ceylanpinarda-modern-semt-pazarlari-bitme-asamasinda-4574.html