Eyyübiye Belediyesinden İlçeye Yeni Parklar

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla bir yandan yeni park yapımı diğer yandan da mevcut parklara çocuk oyun grubu yerleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesinden İlçeye Yeni Parklar

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeye yeni park kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren ekipler bir yandan ilçede park ve yeşil alan ihtiyacı olan alanlara park yapımını sürdürürken diğer yandan da ilçeye kazandırdığı parklara çocuk oyun gurubu ve kondisyon aletleri yerleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, açılışa hazır hale getirilen Ömer Halisdemir parkında çocuk oyun grubu yerleştirme çalışmalarında sona geldi. 4000 bin metre kare alan üzerine yapılan parkta, bordür boyama, oyun grubu montajı, spor kondisyon aletleri montajı, bekçi kulübesi, elektrik tesisatı ve aydınlatma gibi işlemlerde sona gelindi.

Ekiplerin oyun gruplarını yerleştirme işlemi devam ederken biten alanları fırsat bilip parka akın eden çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Biten alanlarda gönüllerince eğlenen çocuklar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri diğer yandan da ilçeye yeni park alanları kazandırmayı sürdürüyor. Ekipler Osmanlı Mahallesi 3630. Sokakta bulunan ve 6000 metre kare alana sahip parkın uygulamasına başladı.

 İlçeye kazandırılacak park İçinde çocuk oyun grupları, spor kondisyon alanı, oturma dinlenme alanları gibi çocuk, genç, yetişkin ve yaşlılara hitap edecek kullanımları barındırmakta. 



7 Kas�m 2016 Pazartesi 19:46

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiye-belediyesinden-ilceye-yeni-parklar--4568.html