ŞUSKİ, Karaköprü'de Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü'deki altyapı çalışmalarına devam ediyor.

ŞUSKİ, Karaköprü'de Çalışmalarını Sürdürüyor

ŞUSKİ çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor.

Karaköprü'ye altyapı hizmetlerini götürebilmek için çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, uzman teknik ekipler tarafından hazırlanan projelere bağlı kalarak saha uygulamalarını da titizlikle sürdürüyor.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin çeşitli mahallelerinde yeni yerleşim alanlarının hızla yükselmesi ile mevcut içme suyu ihtiyacını gidermek için hızlı ve planlı çalışmalar yürütülerek, su problemleri ortadan kaldırılıyor.

 

SON 10 AYDA 86 BİN 400 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ

Şanlıurfa merkez ve diğer tüm ilçelerde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, son 10 ayda Karaköprü ilçesinde 86 bin 400 metre içme suyu hattı döşedi.

Yine Karaköprü ilçesinde yağmur suyu şebeke hatları döşenerek ilçede meydana gelebilecek olası su taşkınlarının önüne geçilecek. İlçedeki ana arterlere Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı başından bu yana 4 bin 200 metre farklı ebatlarda yağmur suyu şebeke hattı döşenerek çalışmalar tamamlandı.

İlçeye yapılan altyapı yatırımlarının bir diğer ayağı olan kanalizasyon hat döşeme çalışmalarında ise son 10 ayda 18 bin Metre kanalizasyon hattı döşeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü teknik personelleri, hazırlanan projeleri tek tek tamamlıyor.



3 Kas�m 2016 Per�embe 10:57

http://www.urfa63haber.com/haber/suski-karakoprude-calismalarini-surduruyor-4547.html