Başkan Çiftçi, İşimizi Severek Yapıyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenen 'Belediyecilik - Aidiyet ve Motivasyon' konulu seminerde bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Belediyecilikte mesai kavramı olmaz. Onun için biz işimizi severek yapıyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi, İşimizi Severek Yapıyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından personeline yönelik ' Belediyecilik - Aidiyet ve Motivasyon' konulu seminer düzenlendi. Eğitimci Yazar Öğr. Gör. Hasan Kırmızı'nın sunumunu yaptığı seminerde, Büyükşehir Belediyesi personeline 'Kentimi Çalışıyorum ! Kendime Çalışıyorum!' adı altında iş sevgisi, çalışma performansının arttırılması ve aidiyet duygusunun daha da ilerletilmesi ile ilgili konular anlatıldı. 

Seminere katılarak Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarında mesai kavramı gözetmediğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Biz işimizi severek yapıyoruz. Çünkü Şanlıurfa'nın altyapı, üstyapı ve sosyal alanda gelişmesi bizim tek hedefimizdir" dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "BİZ ŞANLIURFA'NIN SEVDALISIYIZ"

Seminere katılan tüm çalışanlara seslenen Başkan Nihat Çiftçi, "Belediye bir şehrin kalkınmışlığını gösterir. Belediye ayağa kalktığı zaman şehir de ayağa kalkar. Çünkü belediye şehrin duygusudur, işçisidir, hamalıdır ve sevdalısıdır. Şimdi bu kadar mesaisi olmayan 20 bin kilometrekare çalışma alanı olan ve 1 milyon 892 bin vatandaşını kendisine bu kadar yakın gören bir belediyede başarının sırrı da şüphesiz sevgidir. İşimizi seviyoruz, seveceğiz ve severek yapmaya devam edeceğiz. Zira belediyecilikte mesai kavramı yoktur. Belediye başkanında, genel sekreterinde ve yardımcılarında, zabıtasında, personelinde ve kısacası tüm çalışanında bu geçerlidir. Bizler çalışmalıyız ki Şanlıurfa kalkınsın" diye konuştu.



1 Kas�m 2016 Sal� 14:10

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ciftci-isimizi-severek-yapiyoruz-4523.html