Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

"FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu" diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yargı görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

7 Ağustos Yenikapı Mitingi'ne katılarak, kendisinin de "FETÖ gazisi" olduğunu iddia eden türkücü İbrahim Tatlıses, vurulmasına göz yumduğunu ileri sürdüğü, dönemin emniyet ve yargı görevlileri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

HEPSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Habertürk'te yer alan habere göre; Tatlıses, FETÖ'den tutuklu bulunan, görevden alınan ve aranan, dönemin idari ve adli görevlilerinden şikayetçi oldu.

BİLDİKLERİ HALDE SAKLADILAR MI?

Savcılığa verilen dilekçede, Tatlıses'e silahlı saldırı yapılacağını bildiği halde bu bilgiyi ilgili kurumlardan saklayan, "Emniyet-MİT-Yargı-istihbarat kurumlarına yuvalanmış paralel ihanet çetesi", FETÖ/PDY mensubu polis, hâkim, savcı... 

Diğer memurlar, soruşturmayla kovuşturma aşamalarında isimleri geçen, tespit edilecek diğer şüphelilerin, "kasten-ihmal suretiyle adam öldürmeye teşebbüs", "Anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs", "FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği" suçlarından cezalandırılmaları talep edildi.

haberler.com



1 Kas�m 2016 Sal� 11:20

http://www.urfa63haber.com/haber/tatlises-fetoden-tutuklanan-gorevlilerden-sikayetci-oldu-4518.html