Karayolları Sorunları Masaya Yatırıldı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri, Karayolları Bölge Müdürü, Belediye Başkanları, İlçe Başkanlarıyla birlikte istişare toplantısı düzenledi.

Karayolları Sorunları Masaya Yatırıldı

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Başkanlığında yapılan toplantıda Şanlıurfa Merkezde, İlçelerinde yapılması gereken yeni çevreyolları, yeni dal geçler, yeni yollar ve asfaltlanması gereken yollar hakkında karayolları sorunları masaya yatırıldı.

Şanlıurfa GapTem toplantı salonunda yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Milletvekili Mehmet Akyürek,  Karayolları Diyarbakır Bölge Müdürü Şefik Solmaz, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım yetkilileri, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları katıldı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapılan toplantıda şunları söyledi. “ Bu toplantıdaki amacımız Karayolları Bölge Müdürümüz, İlçelerimizde ki sorunları bizzat İlçe Başkanlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızdan yerinde dinledi. Milletvekillerimizin vasıtasıyla da Ankara’daki kısmının hızlandırılması için buradayız dedi”.

AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba yapılan toplantı da şunlara değindi. “Bugün il başkanımız ilçe başkanlarımız Belediye başkanlarımızla birlikteyiz, Karayolları Bölge müdürümüz sorunları dinleyecek, Burada ki sorunları not alıp Ankara da işin hızlandırılması için gerekli uğraşları vereceğimizden herkes müsterih olsun dedi”.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek yapılan toplantıda şunları söyledi. “ Karayolları ile olan sorunlar için bir araya geldik. Bu konu hakkında elimizden ne geliyorsa yapacağız dedi”.

 



31 Ekim 2016 Pazartesi 15:16

http://www.urfa63haber.com/haber/karayollari-sorunlari-masaya-yatirildi-4511.html