ŞUSKİ, Mağduriyete İzin Vermedi

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Sırrın Köprülü Kavşaklarda inşaat çalışmasından dolayı yaşanan 2 günlük zorunlu su kesintisi üzerine Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların olası bir mağduriyet yaşamaması için bölgeye su takviyesinde bulundu.

ŞUSKİ, Mağduriyete İzin Vermedi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Sırrın'da yapımı süren köprülü kavşak çalışmalarında deplase edilen ana su hattının oluşturacağı olası bir mağduriyetin önüne geçmek için bölgede talep edilen adreslere su takviyesinde bulundu.

Kavşak çalışmalarının olduğu noktada ana su borusunun tahliye işlemleri bitirilerek monte işlemleri gerektiğinden Haliliye ilçesine bağlı Sırrın, Veysel Karani, İmam Bakır, Karşıyaka, Ferahkent, Sancaktar mahalleleri ile Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi, Hayati Harrani ve Eyyüpkent mahallelerinde 2 gün süren zorunlu su kesintisi uygulanıyor.

Ana isale hattı boşaldıktan sonra dört ayrı noktada dört ayrı ekiple çalışmaların süratle sürdüğü bölgede ŞUSKİ ekipleri de hazır beklerken, Alo 153 çağrı merkezi vasıtasıyla talep edilen adreslere anında su takviyesi yapılarak, vatandaşların talepleri karşılanıyor.

Çok sayıda su tanker aracı ile söz konusu mahallelerde talepleri karşılayan ŞUSKİ ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, "2 gün su kesintisi yaşanacağından haberimiz oldu. Herhangi bir mağduriyet yaşamadık. Hemen hemen her köşe başında bir su tankeri aracı var. Ekipler kapıya kadar gelerek bizzat kendileri su takviyesini yapıyor. Emeği geçen tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştular.



27 Ekim 2016 Per�embe 15:58

http://www.urfa63haber.com/haber/suski-magduriyete-izin-vermedi-4481.html