Ceylanpınar’da Zabıta Semt Pazarlarını Denetledi

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran Zabıta Müdürü Necati Özdemir ve zabıta ekipleriyle beraber ilçe semt pazarını denetledi.


Ceylanpınar’da Zabıta Semt Pazarlarını Denetledi

Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca pazarcı esnafının da belediyeden talepleri soruldu.

Denetimler hakkında bilgi veren Daşkıran, Zabıta Müdürü ve Zabıta ekipleriyle beraber semt pazarını denetlediklerini ve pazarcı esnafının eksikliklerinin kendilerine tebliğ edildiğini söyledi.

 

Vatandaşların güvenle alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerini sürdürdüklerini dile getiren Daşkıran, "Bugün semt pazarı esnafımızı denetledik. Var olan eksikliklerini kendilerine tebliğ ettik. Ayrıca bizden talep ettikleri hususları da not aldık. Yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen semt pazarlarımızla ilgili de istişare ettik. Verimli bir denetim oldu. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri ve esnaflarımızın daha sağlıklı ortamlarda ticaretlerini gerçekleştirebilmeleri için denetimlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

 



27 Ekim 2016 Per�embe 09:23

http://www.urfa63haber.com/haber/ceylanpinarda-zabita-semt-pazarlarini-denetledi-4475.html