Siverek Belediyesinde Durmak Yok Hizmete Devam

Siverek Belediyesi yağışlı kış ayları öncesi kent merkezi ve kırsal mahallelerde başlattığı hummalı çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Siverek Belediyesinde Durmak Yok Hizmete Devam

Kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için harekete geçen Siverek Belediyesi, ilçe merkezinde sıcak karışım asfalt, bozulan beton yollarda yama, kilitli parke taşı döşeme ve tesviye yaparken, kırsal mahallelerde mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce T Tipi Kapalı Cezaevinde yapımı tamamlanan camiyi inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, cezaevi yetkilileriyle görüştü. Camideki eksiklerin kısa sürede giderileceği ve ibadete açılacağı bildirildi.

Daha sonra kent merkezinde sıcak asfalt öncesi PMT serimi devam eden Haliliye mahallesini gezen Başkan Yardımcısı Öncül ardından Ayvanat mahallesinde alt yapısı tamamlanan beton yollardaki yama çalışmalarını denetledi.

Beraberinde Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ile Şirinkuyu mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ekiplerimizin kent merkezinde yaptığı çalışmaları inceledik. Tüm bu çalışmaları kendi öz kaynaklarımızı kullanarak yapıyoruz. Hedefimiz ve önceliğimiz yağışlı kış ayları gelmeden gerek kent merkezinde gerek kırsal mahallelerde halkımızın mağdur olmasının önüne geçebilmektir. Kent merkezinde olduğu gibi kırsal alanda da mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Çalışmalar halkımıza ve mahalle sakinlerine hayırlı olsun.”



25 Ekim 2016 Sal� 16:11

http://www.urfa63haber.com/haber/siverek-belediyesinde-durmak-yok-hizmete-devam-4456.html