Haliliye Belediyesi Hizmete Sınır Tanımıyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım çalışmaları kapsamında Altındamla kırsal Mahallesi Erdik Mezrası’nda çalışmalarında sona yaklaştı.

Haliliye Belediyesi Hizmete Sınır Tanımıyor

Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye genelinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını yeni yol açma, yol yapım ve bakım onarım şeklinde aralıksız devam ettiriyor. Alt yapı durumuna göre kilitli beton parke veya stabilize şeklinde yol yapım çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da ilçe genelindeki halkın taktirini topluyor. 

Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmadan devam ettirilen çalışmalar kapsamında Altındamla kırsal Mahallesi’ne bağlı Erdik Mezrası’nda, Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince stabilize yol yapım çalışmaları devam ediyor. Kamyonların döktüğü stabilize malzeme, silindir ve iş makineleri yardımıyla yola serilip sıkıştırma işlemleri yapılıyor. Mahalle halkının da memnun olduğu çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

 

Altındamla Mahallesi ve mezralarında yolların tamamlandığı ifade eden Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yabir, şunları söyledi:

“Şanlıurfa’ya 60 kilometre uzaklıkta oturuyoruz. Şuanda Erdik Mezra’mızda bulunuyoruz. Altındamla’da sağ olsun Haliliye Belediye’miz köy içi yolları tamamladı. Şuanda Erdik Mezra’mızın yolları yapılıyor. Fevzi Demirkol başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Köy içindeki öğrenciler, daha önceden çamur içinde kalıyordu. Çok zorluk çekiyorlardı. Artık yollarımız çok düzgün. Haliliye Belediyesi’ne ve Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ederiz.”



25 Ekim 2016 Sal� 15:39

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediyesi-hizmete-sinir-tanimiyor-4455.html