Öz Orman-İş Ceylanpınar Şubesi Akgeyik’e Emanet

Öz Orman-İş Sendikası Ceylanpınar Şubesi 2.Olağan Genel Kurulu sonunda şubenin yeni başkanı Mustafa Akgeyik oldu.

Öz Orman-İş Ceylanpınar Şubesi Akgeyik’e Emanet

Öz Orman-İş Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Şubesi 2.Olağan Genel Kurulunda şubenin yeni başkanlığına Mustafa Akgeyik seçildi.

Öz Orman İş Sendikası Ceylanpınar Şubesi yeni başkanını belirlemek için Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinde hazırlanan 100 delegeden Mustafa Akgeyik'in hazırlamış olduğu delege listesinden 85 delege seçilmeyi başardı.

Bugün Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleşen Şube Başkanlık seçimine Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve Yönetim kurulu tam kadro olarak seçimlere iştirak ettiler.

Gerçekleştirilen Genel Kurul, Divan Başkan ve üyelerinin seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış konuşmasını yapmak üzere Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan yaptı. Aslan Konuşmasında şu ifadelere yer verdi “geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinin şeffaf ve demokratik bir ortamda geçtiğini, bugünde Üyelerimiz sendika başkanı ve yönetimini seçmesi için şeffaf bir ortamda seçime gidilecek seçilecek kardeşimize şimdiden hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Tek liste ile gidilen seçimde 100 delegenin 85'i oy kullandı.

Gerçekleştirilen olağan genel kurulda Mustafa Akgeyik kullanılan 85 oyun Tamamını alarak Ceylanpınar Öz Orman İş Sendikasının yeni Şube Başkanı seçildi.

Mustafa Akgeyik Şube Başkanı seçilirken, Şube Sekreterliğine Mahmut Kavak, Şube Mali Sekreterliğine İsmail Deniz, Şube Eğitim Sekreterliğine Recep Göllü seçildi.



Gerçekleşen seçim sonucunda Başkan Mustafa Akgeyik'in teşekkür konuşması ile sona erdi. -



23 Ekim 2016 Pazar 21:47

http://www.urfa63haber.com/haber/oz-orman-is-ceylanpinar-subesi-akgeyike-emanet-4427.html