Suruç Hak Ettiği Hizmete Kavuşuyor.

Suruç Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, göreve geldiği günden itibaren hizmette sınır tanımıyor.

Suruç Hak Ettiği Hizmete Kavuşuyor.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği Suruç Belediyesine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz  göreve başladığı günden itibaren kurmuş olduğu ekibi ile birlikte ilçenin, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük bir değişim yaşanıyor.

İlçe genelinde sokak, cadde, park, bahçe ve okullarda yapılan temizlik çalışmalarının ardından mevcut eski çöp konteynerleri yenileriyle değiştirildi.

İlçeyi hayal edilen güzel bir çehreye kavuşabilmesi için gece gündüz çalışmaya başlanılan ilçede belediyecilik anlamında istenilen seviyeye ulaşmak için belediye bünyesinde görevli personeller hizmetlerini çift vardiya olarak sürdürüyor.

 

İlçenin girişinde bulunan ve İlçenin simgesi olan Nar heykeli yapılan onarım sonunda güzel bir görünüme kavuşturulup aydınlatılması yapıldı. Yapılan bu çalışmalarda İlçe halkıda memnun.

 



21 Ekim 2016 Cuma 15:09

http://www.urfa63haber.com/haber/suruc-hak-ettigi-hizmete-kavusuyor-4404.html