Büyükşehir, Ulaşımda Net Çözümler Üretiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinde yaşanan yoğunluğu en asgari düzeye indirgeyebilmek için yeni bulvarlar, köprülü kavşaklar ve alternatif yollarla planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir, Ulaşımda Net Çözümler Üretiyor

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunun önüne geçmek ve yeni ulaşım master planını hayata geçirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi,  yeni yerleşim bölgelerinin oluşması ve kentin büyümesi ile birlikte aynı anda birçok bulvarın yapımına başladı. 

Şanlıurfa'nın yeni yaşam alanlarının en yoğun olduğu Karaköprü ilçesinde aynı anda 7 bulvarı halkın hizmetine sunmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, 105. - 113. ve 603. Cadde ile birlikte Akşemsettin Bulvarı, Çardaklı Kaya Bulvarı ve Beyazıt Bulvarlarında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi, zorlu arazi şartlarına rağmen yapmış olduğu çalışmaları ile Şanlıurfa'nın yeni yol ağını sorunsuz bir şekilde oluşturmayı hedefliyor. 

HALİLİYE'YE YOL AĞLARIYLA RAHATLIYOR 

Aynı şekilde belirlediği plan ve etüt çalışmaları neticesiyle sistemli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde ise 2 adet çelik köprü, 2 adet köprülü kavşak ile Turgut Özal bulvarlarının yapım çalışmalarını trafik yoğunluğuna engel olmamak adına sistemli bir şekilde sürdürüyor. 

EYYÜBİYE YENİ BULVARLARLA NEFES ALACAK 

Eyyübiye ilçesinin sosyal ve ekonomik alanda büyümesini hedeflemek amacıyla  ilçede sistemli bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, yapımını tamamladığı Biriketçiler Bulvarı, Mermerciler Bulvarı, Komiser Şakir Caddesi, SSK Caddesi, Demokrasi Caddesi, Asfalt Caddesi ve Evren Sanayi Gıda İmalatçılar Sitesi'nin yollarını açarak hizmete sundu. 

Eyyübiye'de aynı anda sürdürdüğü yeni yol yapım çalışmaları kapsamında en çok yoğunlukta kullanılan  Şanlıurfa-Akçakale yolu istikametinde yol genişletme çalışmalarını da sürdüren Büyükşehir Beldiyesi, Selçuklu mahallesinde yeni bulvar açmak için istimlak çalışmalarına devam ediyor. Aynı şekilde Oto galericiler sitesinin yollarını yapan Büyükşehir Ekipleri, Yıllardır Eyyübiye ilçesinde yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmeye çalışıyor.

 



20 Ekim 2016 Per�embe 16:02

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-ulasimda-net-cozumler-uretiyor-4389.html