Başkan Çiftçi’den, Başarıya Ulaşmanın Yolları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Özel bir Lisede öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere başarıya ulaşmanın yollarını anlatan Başkan Çiftçi, "Hayatta başarılı olmanın tek etkeni, doğru orantılı eğitimden geçer " diye seslendi.

Başkan Çiftçi’den, Başarıya Ulaşmanın Yolları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, il merkezi ve ilçelerde düzenlenen 'Kariyer Günleri' bilgi paylaşımı programlarının yanı sıra gençlik merkezlerinde organize edilen 'Gençlik Buluşmalarında gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlanmasını sağlıyor.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) açılan Özel Liseyi ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, ilk olarak okul yönetimi ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Düzenlenen Kariyer Günleri programına katılarak öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, öğrencilerin soru ve taleplerini değerlendirdi.

Toplumun her branşa ihtiyacı olduğunu ve her uzmanlık alanının temelinde topluma hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Çiftçi, "Hangi işi yaparsak yapalım, insanlara nasıl faydalı olabilirimi düşünmek lazım. En güzel yıllar gençlik yıllarıdır, iyi bir eğitim alarak geleceğe yönelik bakış açımızı netleştirmeliyiz. Başarının sırrı çok çalışmaktan geçer. Ülkemiz, ailemiz ve ortak miraslarımız için çok çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

 



19 Ekim 2016 �ar�amba 11:22

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ciftciden-basariya-ulasmanin-yollari-4376.html