Ceylanpınar'da Yol Çalışması Devam Ediyor

Ceylanpınar genelinde Prestij Cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ederken ilçe girişinde bulunan ve kaza riskine neden olan kör tepecikler kaldırılıyor.

Ceylanpınar'da Yol Çalışması Devam Ediyor

Ceylanpınar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kepez üç yolu ile Özbek Mahallesi arasında bulunan ve şoförlere zor anlar yaşatan 3 kör nokta sürdürülen çalışmalar kapsamında düzleştiriliyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, ilçenin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çalışmalar kapsamında ilçe girişinde bulunan kör noktaların düzleştirildiğini ifade eden Daşkıran, "Şoförlerin görüş alanlarını daha sağlıklı hale getirebilmek için ilçe girişinde çalışma başlattık. Bu kapsamda kör noktalar olarak tabir ettiğimiz alanlarda düzleştirme çalışması yapıyoruz. Yine Prestij cadde uygulaması kapsamında ilçe genelinde 10 Km'lik yol asfalt ve yol genişletme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında halkımıza güzel caddeler kazandırmış olacağız." diye konuştu.



18 Ekim 2016 Sal� 21:42

http://www.urfa63haber.com/haber/ceylanpinarda-yol-calismasi-devam-ediyor-4372.html