Oto Galericiler Sitesinde Son Aşamaya Gelindi

Kent merkezinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için şehir dışında yapılan inşaatta son aşamaya gelindi.

Oto Galericiler Sitesinde Son Aşamaya Gelindi

Evren sanayi sitesinin karsısında yer alan çevre yolu batı bağlantı kavşağında yapım çalışmaları devam eden yeni oto galericiler sitesine taşınmak için esnaf gün sayıyor.

SS Şanlıurfa Otomobil Kamyon Kamyonet Traktör Oto Test İhtisas Komisyon Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Bşk. M.Yaşar Bozkurt yaptığı açıklamada, Yapımı devam eden oto galericiler sitesindeki çalışmaların son aşamada olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin sözü ve talimatı doğrultusunda sitemizin altyapı ve içme suyu projesi ihale edilerek kazısı başlandığını söyledi.

Bozkurt yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “İnşaatını sürdürmekte olduğumuz yeni oto galericiler sitesindeki işlerimiz son aşamasında olup sitemize yerel yönetim ve işletmeler tarafından getirilecek hizmetlerin endişesi içindeyiz, çünkü henüz sitemizin ulaşım yolu, elektrik sorunu, telekomünikasyon sorunu, doğalgaz sorunu gibi ana ihtiyaçlarımıza hizmet verecek olan hizmetlerle ilgili müracaatlarımıza karşı bir oluşuma başlanılmamıştır.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’nin sözü ve talimatı doğrultusunda sitemizin altyapı ve içme suyu projesi ihale edilerek kazısı başladı.

İŞ BİTİRME SÜRESİ UZADI!

Biz inşaatımızı daha önceki beyanlarımızda 01.11.2016 tarihinde bitireceğiz demiştik, fakat malum olumsuz gelişmeler ve iki bayramın araya girmesiyle ilgili firma kanuni hakkını kullanarak iş bitirme süresini 09.12.2016 tarihine uzatmak zorunda kaldık ama bizim inşaatı bitirmemizle iş bitiyor olmaz yukarıda belirttiğim hizmetleri de bir an önce almamız gerekiyor.

ŞEHRİN RAHAT NEFES ALMASINI HERKES İSTİYOR!

Kamuoyunda bazı yetkililerin ekim sonu oto galericileri yeri boşaltılacak söylemini halkımızın bu şartlarda değerlendirmesine bırakıyorum. Sunuda belirteyim ki Şanlıurfa’nın şuan ki mevcut oto galericiler sitesinden boşaltılarak şehrin rahatlatılmasını şahsım yönetimim ve esnafım kadar hiç kimse sanmam istesin biz bu tutumla Şanlıurfa’nın çok can alıcı bir noktasını rahatlatacağımız kanısındayız. Bu noktada şehirde herkesin bu konu hakkında üzerlerine düşen görevi ivedi bir şekilde yapmalarını bekliyor, saygılar sunuyorum.” Dedi.

 



17 Ekim 2016 Pazartesi 19:53

http://www.urfa63haber.com/haber/oto-galericiler-sitesinde-son-asamaya-gelindi-4356.html