Köprülü Kavşaklar Trafiğe Açılıyor

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah yarın (Pazartesi) trafiğe kısmen açılıyor.

Köprülü Kavşaklar Trafiğe Açılıyor

Şanlıurfa'da şehir içi ulaşım sorunlarını en asgari düzeye indirgeyebilmek için planlamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklardaki kiriş monte çalışmaları bu gece saatlerinde tamamlanıyor.

Başkan Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmalar 24 saat esası ile sürdürülürken, güzergah üzerindeki ulaşım yarından itibaren kısmen sağlanacak.

 

Şanlıurfa trafiğinin büyük bir ölçüde rahatlaması için kavşak uygulamalarının süreceği kent merkezi ve merkezi ilçelerde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, isimlerinin '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' olması belirlenen kavşakların tamamlanması ile şehir içi ulaşımda büyük rahatlama yaşanacağı amaçlanıyor.

Mevcut kavşaklardaki tüm çalışmalar ise 20 güne kadar tamamlanacak. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "SÖZÜMÜ YERİNE GETİRİP, YOLU TRAFİĞE AÇIYORUZ" 

Konuyla ilgili bölgede incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi," Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye indirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi olarak vizyonel projeler geliştirip bunları bir bir haya geçiriyoruz. Bu kapsamda yapımında sona gelindiğimiz Şanlıurfa-Diyarbakır yolu güzergahındaki iki adet köprülü kavşağımızın inceledik. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz açıklamalarda Pazartesi günü bu yolun trafiğe açılacağını belirtmiştik. Hamd olsun bu gün incelemelerimiz gösteriyor ki  az akşama kadar çalışmalar tamamlanarak gece yarısı gibi trafiğe açılacaktır. Bununla ilgili kamuoyunda yapılan yanlış söylemlere ihtimal vermemek gerekiyor. Vatandaşlarımız hasassiyeti bizler için çok önemlidir. Amacımız vatandaşlarımıza doğru bir şekilde hizmet verebilmektir. Büyükşehir Belediyesi olarak adil bir hizmet anlayışı ile 13 ilçemize doğru ve adil bir hizmet götürüyoruz. Arkadaşlarımız mesai kavramı bilmeden büyük bir çalışma içerisindeler. Bunların tek sebebi Şanlıurfa aşkıdır, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak personelimizle gurur duyuyoruz. Tek vucut halinde çalışıyoruz. Bu köprülü kavşaklarımızın tam anlamı ile bitmesi durumunda 2 adet köprülü kavşağımızın daha yapımına başlıyoruz. Az konuşup, çok iş yapacağız ve Şanlıurfa trafiğini kökten çözeceğiz. Sözümü yerine getirerek Pazartesi günü yolumuzu trafiğe açıyoruz. 



9 Ekim 2016 Pazar 16:35

http://www.urfa63haber.com/haber/koprulu-kavsaklar-trafige-aciliyor-4240.html