Prestij Caddesi Ceylanpınar'ın Çehresini Değiştirecek

Ceylanpınar ilçe merkezinde sürdürülen prestij cadde uygulamasının ikinci ayağı sayılan 1014. cadde yol genişletme ve asfaltlama çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Prestij Caddesi Ceylanpınar'ın Çehresini Değiştirecek

Daha önce 6 metre genişliğinde olan ve TİGEM kapısı ile Viranşehir Caddesini birbirine bağlayan 1014. caddenin yol genişliği 25 metreye çıkarıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ilçe genelinde başlanan prestij cadde uygulamasının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

 

Bayol, sözlerini şöyle sürdürdü: "Viranşehir Caddesi ve TİGEM Kapısını birbirine bağlaşan yaklaşık 2 Km'lik yol genişletme çalışmamız devam ediyor. Bu yolun genişliği daha önce 6 metre idi. Şu anda genişletilmiş haliyle 25 metre oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi birlikte sürdürmüş olduğu prestij cadde uygulaması kapsamında yol genişletme ve dolgu çalışması en kısa zamanda tamamlanacak. Bulunduğumuz bölge okullar bölgesi sayılıyor. İnşallah çalışmalar tamamlandığında ilçemize güzel bir cadde kazandırmış olacağız ve elektrik hatlarını da yeraltına alacağız. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir belediyemize ve ilçe belediyemiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah kış ayı gelmeden önce çalışmaları bitirmiş olacağız."



8 Ekim 2016 Cumartesi 10:57

http://www.urfa63haber.com/haber/prestij-caddesi-ceylanpinarin-cehresini-degistirecek-4224.html