Köprülü Kavşaklar Pazartesi Trafiğe Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Köprülü Kavşaklar Pazartesi Trafiğe Açılıyor

Şanlıurfa'da şehir içi ulaşım sorunlarını en asgari düzeye indirgeyebilmek için planlamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda kiriş monte çalışmaları devam ediyor.

Başkan Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmalar 24 saat esası ile sürdürülürken, alanda incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi inşaatın fiziki gelişimi ile ilgili bilgiler aldı.

Şanlıurfa trafiğinin büyük bir ölçüde rahatlaması için kavşak uygulamalarının süreceğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, pazar günü kısmen tamamlanacak çalışmaların ardından Diyarbakır yönüne doğru kapalı olan trafik akışının tekrardan sağlanacağını söyledi.

Başkan Çiftçi yaptığı değerlendirmesinde, " Yolları kaliteli yapabilmemiz için zamana ve sabra ihtiyacımız var. İki köprülü kavşak bitecek ve ardından Kolsuzoğlu bulvarı dediğimiz şelalenin olduğu yerde çevik kuvvette yeni bir proje başlayacak. Ve yine eski hal kavşağında ve Kuyubaşında benzer çalışma yapılacak. Kavşakları ana yolu yer altına alacağız. Şehrimizin trafik sorununu gerçekten çözmek istiyoruz. Aynı anda birçok yerde çalışma yürütüyoruz.  Sadece Şanlıurfa merkezde değil diğer tüm ilçelerde de bu tür çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

 

 

 



6 Ekim 2016 Per�embe 16:29

http://www.urfa63haber.com/haber/koprulu-kavsaklar-pazartesi-trafige-aciliyor-4200.html