Haliliye Belediyesi’nden Camilere Özel Temizlik

Haliliye Belediyesi, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle camilerde temizlik çalışması yaptı.

Haliliye Belediyesi’nden Camilere Özel Temizlik

Haliliye Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda ve huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için camileri temizliyor. Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Genel olarak yaygınlaştırılan ve rutin olarak aralıksız devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra bir dizi çalışma daha başlattı. Ekipler, , 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle camilerde hummalı bir temizlik çalışması yürüttü. Çalışmalar kapsamında 2 adet mobil yıkama aracı ile Ekipler, ibadethanelerdeki döşemeleri kaldırmadan yerinde yıkayarak daha temiz hale getiriyor.

Rutin hale getirilen cami temizliği kapsamında Haliliye Belediyesi sınırları içinde yer alan kırsalda 138, merkezde 123 toplamda 261 cami için turlar halinde temizlik çalışmaları yapılıyor.  Turlar halinde yapılan çalışmalarda Merkezde 6.kez, kırsalda ise 5.kez tüm camileri temizliği gerçekleştirildi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un Kamu ’da imkanların ortak kullanımı ve paylaşımı konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniyle mobil yıkama araçları diğer ilçelere de hizmet verdi. Birecik, Siverek, Akçakale, Harran, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki camilerde de yıkama ve temizlik çalışmaları yapan ekipler, ilçelere verdiği desteği halen sürdürüyor.

Camilerde yapılan temizlik çalışmalarının önemine dikkat çeken vatandaşlar ise Haliliye Belediyesi Ekiplerine ve Başkan Fevzi Demirkol’a çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 



4 Ekim 2016 Sal� 19:59

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediyesinden-camilere-ozel-temizlik-4175.html