Köprülü Kavşaklarda İlk Kirişi İndirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulaşımı rahatlatması için yapımına devam eden Dal Geçlerin Birincisinin İlk Kirişi indirildi.

Köprülü Kavşaklarda İlk Kirişi İndirdi.

Geçtiğimiz ayalarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulaşımı rahatlatma adına 2016'da dev projelere ilişkin çalışmaların başlayacağını vurgulayan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'da 2 yeni Dalgeç'in temelini atacaklarını belirtmişti.

Başkan Çiftçi Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alacağı 2 adet Dal geçin ilkini Necmettin Cevheri Bulvarında bulunan Emniyet Caddesi kavşağına, diğerini de AK Parti İl Binası önünde bulunan Necip Fazıl Kısakürek bulvarında yapacağız. Belirtilmişti..

Yapılan bu açıklamanın ardından kısa sürede ihalesi yapılıp temeli atılan İki dal geçin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yüklenici firma tarafından özverili çalışma sonucunda şimdi hizmete girmiş olası gereken Dal geçler 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle çalışmalara ara verilmesi sonucu bir duraklama yaşandı.

Yaşanan duraklamanın ardından işin bir an önce bitirilmesi ve Şanlıurfa trafiğinin rahata kavuşması için hızlı bir şekilde işe koyulan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve yüklenici firma mutlu sona yaklaştı.

Dün Dal geçlere kirişlerin yerleştirilmesi için Emniyet Caddesinde bulunan Birinci Dal geçte ulaşıma kapandı ve bugün Köprülü kavşaklarda Büyükşehir Belediyesi ilk kirişi indirdi.

Yapılan özverili çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Köprülü kavşaklarda Büyükşehir Belediyesi ilk kirişi indirdi. Çalışma Ekibimize başarılar dilerim dedi.

Sıra Katlı Köprülü Kavşakta

Dal geçlerin bitiminin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve  Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte Çevik Kuvvet Kavşağı ve Şanlıurfa- Mardin yolunu birbirine bağlayacak 3 kattan oluşan Katlı Köprülü Kavşağın yapımına geldi.

 



2 Ekim 2016 Pazar 17:54

http://www.urfa63haber.com/haber/koprulu-kavsaklarda-ilk-kirisi-indirdi--4154.html