SUÇGAD’tan BELSAN Genel Müdürü Urmak’a ziyaret

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) yönetimi, Şanlıurfa BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak’ı makamında ziyaret etti.

SUÇGAD’tan BELSAN Genel Müdürü Urmak’a ziyaret

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve dernek üyeleri BELSAN Ulaşım Genel Müdürü olan Nusret Urmak’a ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarete SUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, ŞUÇGAD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Gazeteciler ziyarette Nusret Urmak ile Şanlıurfa’daki ulaşım sorununu ele alırken Urmak ziyaretten kaldığı memnunluğu dile getirdi.

Urmak “ Şuanda üstlendiğimiz görev Şanlıurfa’nın ulaşımı ile ilgili üniversiteye giden öğrencilerimiz işine ve hastaneye giden hemşerilerimize, istedikleri şekilde en güzel şekilde standartları yüksek,  konforu yüksek bir şekilde bir ortamda ulaştırmaya çalışıyoruz. Basındaki arkadaşlarımız bizim sahadaki elimiz kolumuz onlarda aynı şekilde bu konuda uyarıları ile teklifleriyle bir şekilde birlikte bu hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Bugün ki ziyaretlerinden dolayı ve başkanıma ve üyelerine teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Nusret Urmak’a yeni görevinde başarılar dileyen Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise şunları söyledi:

 “BELSAN Genel Müdürümüz Nusret Bey’i ziyaret ettik. Amacımız Şanlıurfa’nın ne durumda olduğunu bide aynı Nusret Bey’in geçmişte yaptığı işlerden dolayı başarılı bir iş adamı olduğunu ve Şanlıurfa BELSAN’da da çok güzel işler yapacağını düşünüyorum kendisine hayırlı olsun.”

 



30 Eyl�l 2016 Cuma 16:23

http://www.urfa63haber.com/haber/sucgadtan-belsan-genel-muduru-urmaka-ziyaret--4128.html