Haliliye Belediyesi 3 Çocuk Evinin Kirasını Karşıladı

Haliliye Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 3 tane çocuk evinin 1 yıllık kirasını karşıladı.

Haliliye Belediyesi 3 Çocuk Evinin Kirasını Karşıladı

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Haliliye belediyesi arasında 3 çocuk evinin desteklenmesi için protokol imzalandı. Protokolü, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Murat Önen ile birlikte imzaladı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yetim ve kimsesiz çocukların aile ortamında evlerde yaşamaları için yürütülen sevgi evlerine uzatılan yardım elinin en kıymetli el olduğunu belirtti. Geçen yılda bu 3 evimizi destekledik. Bu yılda meclis kararı ile desteklemeye devam kararı aldık. Protokolün il müdürlüğüne ve çocuk evlerine hayırlı olmasını diledi.

Geçen yıl 3 tane çocuk evlerinin Haliliye Belediye başkanlığı tarafından desteklendiğini belirten ASP İl Müdürü Murat Önen, bu yıl da yeniden meclisten aldıkları karar doğrultusunda 3 evin kirasına devam edeceklerinden dolayı teşekkür etti.

Önen, çocukların geleceğimizin teminatı olacağını hatırlatarak, mutluluğunu da ifade etti. protokolün amacının çocukların toplu yaşanılan kuruluşlar yerine, ev ortamında temel ihtiyaçlarının karşılanarak yaşamlarını sürdürmeleri olduğunu kaydetti.

İmzalanan Protokol çerçevesinde Haliliye belediyesi 3 çocuk evinin bir yıllık kira masrafını karşılayacak.



29 Eyl�l 2016 Per�embe 17:04

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediyesi-3-cocuk-evinin-kirasini-karsiladi-4122.html