Başkan Çiftçi'den GAP SUKAY'a Davet

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerinden biri olan GAP SUKAY 7'den 70'e tüm vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Başkan Çiftçi'den GAP SUKAY'a Davet

Geçtiğimiz aylarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin açılışını gerçekleştirdiği GAP SUKAY'da incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, tüm Şanlıurfalıları tesiste güzel zaman geçirmeleri için davet etti.

 

Şanlıurfa'nın ilk su sporları hizmeti veren ve görsel açıdan büyük bir zenginliği olan GAP SUKAY'da isteyen vatandaşlar kafe bölümünde oturup güzel zamanlar geçirirken bir yanda da su sporları, jetsky, kano sporu, tekne turu, snowboard ve bir çok su sporları yapmalarına olanak sağlanıyor.

 

İncelemeler esnasında tesise gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, "Gençlerimizin su sporları ile buluşması adına yapmış olduğumuz bu tesisin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi

 

SUKAY'IN, Şanlıurfa'nın sosyal alan ihtiyacına büyük bir derecede cevap vereceğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "SUKAY Tesisimiz gece 23.00'de vatandaşlarımıza hizmet verecek. Şanlıurfalı hemşehrilerimizi seviyoruz. Gençlerimizin su sporları ile buluşması adına yapmış olduğumuz bu tesisin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizi ve gençlerimizi burada güzel zaman geçirmeleri için davet ediyorum" dedi

 

Ayrıca Bir çok sosyal donatıların içinde bulunduğu GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY'a gitmek isteyen vatandaşlar, Şanlıurfa-Mardin yolu 5. Kilometresinde Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal tesislerinin yan tarafı ve Şanlıurfaspor tesislerinin karşında bulunmaktadır. 

 

 

 



26 Eyl�l 2016 Pazartesi 20:10

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ciftciden-gap-sukaya-davet-4100.html