LPG Tekelleşmesinde Gözler Özcan Petrolde

İki Yıldır Şanlıurfa Kamuoyunu meşgul eden Akaryakıt İstasyonlarındaki LPG Satış fiyatlarına tepkiler devam ederken bir anda gözler Özcan Petrole Çevrildi.

LPG Tekelleşmesinde Gözler Özcan Petrolde

Son günlerde Şanlıurfa Kamuoyunu meşgul eden LPG Satışları hakkında Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin  ve Halil Özcan tarafından da gündeme gelmişti.

Milletvekili Yılmaztekin konu hakkında Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri ve Bakanı ile birlikte konunun üzerinde hassasiyetle durulacağı belirtikken, Ak Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan ise 

Yeni Hal pazarı dernek başkanı ve STK İzlem Platformu Başkanı Faruk Akbaş tarafından konunun intikal edilmesi üzerine Milletvekili Özcan’ın konun takipçisi olduğun ve  görüştükleri bir çok istasyon sahibinin, Fiyatları düşürmek istediklerini, bazı ufak sorunların var olduğunu, kartelin, tekelleşmenin, aşılması için, vali bey in nezdinde görüşmeler yapıldığını belirtmesi üzerine haberi okuyan okuyuculardan yapılan yorumlarda Şanlıurfa’da oluşan LPG Tekelleşmesinin kırılması için bundan birkaç defa olduğu gibi Özcan Petrol’ün Öncülük yapıp başlatmasını istiyorlar.

BENZER HABER

 



25 Eyl�l 2016 Pazar 19:23

http://www.urfa63haber.com/haber/lpg-tekellesmesinde-gozler-ozcan-petrolde-4090.html