Karaköprü Bldspor’da Tek Hedef Galibiyet

BAL liginde yeni sezon heyecanı başlıyor. Ligin güçlü ekibi Karaköprü Belediyespor ilk haftada kendi sahasında Elazığ DSİspor’u konuk edecek. Kırmızı siyahlılarda tek hedef ligi 3 puanla başlamak.

Karaköprü Bldspor’da  Tek Hedef Galibiyet

Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta yer alan Karaköprü Belediyespor ligin ilk haftasında Faruk Çelik Spor Kompleksinde ligin yeni ekibi Elazığ DSİ spor’u konuk edecek. 

Pazar saat 15.00’da oynanacak zorlu maçı Gaziantep Bölgesi hakemi Cihan Ölmez yönetecek. Zorlu maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Siyahlı ekip maç saatini beklemeye başladı. 

HEDEF 3 PUAN

Lige 3 puanla başlamak istediklerini ifade eden Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, “Karaköprü Belediyespor olarak 5 Ağustos’tan bu yana gerek kendi tesislerimizde ve gerekse Kocaeli kampında sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde hazırlıklarımızı tamamladık. Yarın ligin ilk maçında Elazığ DSİspor ile karşılaşacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Elazığ DSİ spor yenip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

 

TARAFTARLARA DAVET

Taraftarı maça davet eden Başkan Kudat, “Faruk Çelik Spor Kompleksinde yarın saat 15 00’da ki zorlu maça tüm Şanlıurfalıları ve Karaköprülüleri bekliyoruz. Taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Takımımızı daha ileri götürmek için de el birliği içinde desteklemeliyiz” diye konuştu.



24 Eyl�l 2016 Cumartesi 17:20

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopru-bldsporda--tek-hedef-galibiyet-4086.html