Köprülü Kavşaklarda Alternatif Yollar Belirlendi

Yapımı devam eden Emniyet Caddesi ile Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'ndeki köprülü kavşak yapımlarında Diyarbakır gidişi yönünde trafiğe kapanacak güzergahlar için alternatif yollar belirlendi.

Köprülü Kavşaklarda Alternatif Yollar Belirlendi

Şehir içi ulaşımda yaşanan trafik yoğunluğunu en asgari düzeye indirgeyebilmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan Emniyet Caddesi ile Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'ndeki köprülü kavşak yapımlarına devam ediyor.

Bölgedeki çalışmalar sürerken, geçici olarak trafiğe kapanacak olan Diyarbakır gidiş istikametindeki güzergah için alternatif yollar belirlendi.

İçerisinde bulunduğumuz Eylül ayının 27'si (Salı) itibariyle kapanacak olan Abide'den Diyarbakır gidiş istikametindeki güzergahlar için trafik akışı şu şekilde sağlanacak:

 

Akçakale yolu üzerinden ; Diyarbakır, Otogar,Karaköprü,Öğretmenevi, Emniyet Caddesi, M. Akif Ersoy Caddesi’ne ilerlemek isteyen sürücüler için: Cumhuriyet caddesinden ilerleyerek Uçaksavar Kavşağı ve Kavşaktan yukarı doğru yönelen cadde (10. Cadde)

 

Mardin yolu üzerinden ; Diyarbakır, Otogar, Karaköprü, Öğretmenevi, Emniyet Caddesi, M. Akif Ersoy Caddesi yönüne ilerlemek isteyen sürücüler için: 10. Cadde

 

İpekyol  Bulvarı İstikametinden; Diyarbakır, Otogar, Karaköprü, Öğretmenevi, Emniyet Caddesi, M. Akif Ersoy Caddesi istikametine ilerlemek isteyen sürücüler için: Açıksu Caddesi

 

18 Mart Çanakkale Caddesi istikametinden; Diyarbakır, Otogar, Karaköprü, Öğretmenevi, Emniyet Caddesi, M.Akif Ersoy Caddesi istikametine doğru hareket edecek sürücüler için; Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı

 

Adalet caddesi üzerinden ; Diyarbakır,  Otogar, Karaköprü, Öğretmenevi, Emniyet Caddesi, M. Akif Ersoy Caddesi İstikametine gitmek isteyen sürücüler için ise; Cumhuriyet caddesi, Uçaksavar Kavşağı ve Kavşaktan yukarı doğru yönelen cadde (10. Cadde) alternatif yol olarak belirlendi.

 

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA YENİ GÜZERGAHLAR

Öte yandan çalışmalar kapsamında kapanacak yol nedeniyle güzergahları değişecek toplu taşıma hatları ise şöyle belirlendi: 11-12-36-61-71-72-73-73A-75-76A-76B-77-78-79 nolu toplu taşıma hatları Abide - Çevik kuvvet istikametinde M. Akif Ersoy caddesini baz alarak hareket edeceklerdir. Çevik Kuvvet - Abide istikametinden ise direkt olarak Çevik Kuvvet - Abide'ye inecektir.



24 Eyl�l 2016 Cumartesi 17:01

http://www.urfa63haber.com/haber/koprulu-kavsaklarda-alternatif-yollar-belirlendi-4085.html