LPG’de Tekelleşmeye Hayır

İki Yıldır Şanlıurfa Kamuoyunu meşgul eden Akaryakıt İstasyonlarındaki LPG Satış fiyatlarına tepkiler devam ediyor.

LPG’de Tekelleşmeye Hayır

Konu ile ilgili olarak bundan birkaç gün önce Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin tarafından da gündeme gelen ve konu hakkında Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri ve Bakanı ile birlikte konunun üzerinde hassasiyetle durulacağı belirtildi.

Bugünde Yeni Hal pazarı dernek başkanı ve STK İzlem Platformu Başkanı Faruk Akbaş tarafından Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan’a iletildi.

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Halil Özcan ile yapılan görüşmenin ardından Hal pazarı Dernek Başkanı ve STK İzleme platformu başkanı Faruk Akbaş Şu açıklamayı yaptı. Akbaş “ Yaklaşık iki yıldır, Sivil Toplum Kuruluşları, basın ve vatandaş olarak gündeme getirdiğimiz LPG deki tekelleşme konusunu dün akşam sn. vekilimiz Halil Özcan ile görüştük.

Sn. Özcan görüştükleri bir çok istasyon sahibinin, Fiatları düşürmek istediklerini, bazı ufak sorunların var olduğunu, kartelin, tekelleşmenin, aşılması için, vali bey in nezdinde görüşmeler yapıldığını belirtti. İnş. kısa bir zaman zarfında, bu haksızlık. Ortadan kalkacaktır.

Kamuoyu Oluşturmak İçin Yoğun Çaba Sarf eden Sn. Mehmet  Altun, Sn. Sabri Dişli, Sn. Sadık Sade, Sn. Orhan Şahin, Sn. Osman Karakeçili ve tüm Başkanlarıma, medya mensuplarına, teşekkür ederim” dedi



24 Eyl�l 2016 Cumartesi 12:36

http://www.urfa63haber.com/haber/lpgde-tekellesmeye-hayir-4081.html