Rektör Taşaltın Aziz Hocayı Ziyaret Etti

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Harran Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesinde yatan Şanlıurfa’nın önde gelen kanaat önderlerinden Abdulaziz Kutluay’ı ziyaret etti

Rektör Taşaltın Aziz Hocayı Ziyaret Etti

Kısa bir süre önce hac görevini yerine getirirken Suudi arabistan’da  rahatsızlanan Abdulaziz Kutluay (Aziz Hoca) oradan Ankara’ya getirilmiş. Ankara’dan da Harran Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine sevedilmişti.

Harran Tıp’ta yarın Anjiyo ameliyatı olacak olan Abdulaziz Kutluay’ı Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, beraberinde  Genel sekreter Mehmet Akif Nacar ve Genel Sekreter yardımcısı Müslüm Açıkel ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaratte konuşan Rektör Taşaltın: “Hastanemizde yatmakta olan  Aziz Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için  geldik. Hocamız kutsal vazifesini yaparken ani bir rahatsızlık geçirmiş. Türkiye’ye geldikten sonra Harran Tıp’a gelmek istemiş. Önce Ankara’ya göndermişler. Ankara da buraya göndermiş. İnşallah sağlığına bir an önce kavuşur. Bunun için hastanemizin doktorları ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Yapmaya da devam edecekler. Hocamıza geçmiş olsun diyorum” dedi.

Harran Tıp Fakültesindeki hizmet ve hijenik ortamdan oldukça memnun olduğunu dile getiren Abdülaziz Kutluay Hoca ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ben hep Harran Tıp’a gelmek istiyordum. Allah’a şükür şu an kötü bir durumum yok. Burada bize karşı büyük bir ilgi var. Allah Rekötürümüzden ve hocalarımızdan razı olsun. İnşallah yarın Anjiyo olacağız. Tüm dostlarımızdan dua bekliyoruz” diye konuştu.



22 Eyl�l 2016 Per�embe 20:08

http://www.urfa63haber.com/haber/rektor-tasaltin-aziz-hocayi-ziyaret-etti-4059.html