İl Müdürü Önen’den Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Önen, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Şanlıurfa Şube Başkanlığı ve Şehit Aileleri Dernek Başkanlığını ziyaret etti.

İl Müdürü Önen’den Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla ASP il Müdürü Murat Önen, Türkiye Muharip Gaziler Şanlıurfa Şube Başkanlığı ve Şehit Aileleri Dernek Başkanlığını ziyaret etti. Müdür Önen’e İl Müdür Yardımcısı Mustafa Altıngöz ve şehit ve gazi işlerinden sorumlu personel Canan İşkuran eşlik etti.

 19 Eylül Gaziler Günü olması hasebiyle Muharip Gaziler Şanlıurfa Şube Başkanlığı ve Şehit Aileleri Dernek Başkanlığını ziyaret ettiğini belirten ASP İl Müdürü Murat Önen, “ Bizlere bu cennet vatanı hediye ve emanet eden tüm şehit ve gazilerimize olan minnet ve şükran borcumuzu, ancak onlara da hak ettikleri en yüce değeri vererek ödeyebiliriz. Sizlere müteşekkiriz, şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Devlet olarak birçok yasal düzenlemelerle gerek şehitlerimizin geride kalan ailelerine eş ve çocuklarına, anne ve babalarına, Gazilerimize bir takım imkanlar sağlamaya çalışılıyor. Zaman zaman bu imkan ve hakların daha da artırılması arzu ediliyor. Hepimizin de gönlünden geçende tüm imkânlarımızı zorlayarak, sizler ve şehit ailelerimiz için daha fazla neler yapılabilir, neler yapmak lazım, araştırılıyor” dedi.

Dernek başkanlıklarına ASP İl Müdürü Murat Önen tarafından birer Ayyıldız tablo hediye edildi.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptığı ziyaretten dolayı İl Müdürü Murat Önen’e plaket verdi.

 



20 Eyl�l 2016 Sal� 14:58

http://www.urfa63haber.com/haber/il-muduru-onenden-sehit-ve-gaziler-dernegine-ziyaret--4021.html